sexualupplysare och bokälskare

fashion against AIDS!

Publicerad 2011-04-26 18:44:05 i Sex osv.,

Jag visste att det var något jag absolut inte fick glömma idag, eller dels var det en sak jag ville förtränga och två saker jag inte fick glömma. Först att min andra halva fyller år idag, och det andra var att HM släpper sin kollektion Fashion against AIDS idag!

De är en hel kollektion med unisex-kläder där 25% av vinsten oavkortat går till forskning kring hiv och AIDS. Och jag älskar detta lilla samarbete. Snygga kläder + pengar som går till bra saker = jävligt bra idé!


Första året sprang jag runt sthlm för att hitta en stor tröja där det stod "Use a condom" på, mamma fick slag när hon fick se den. Förra året var det sämst, så jag köpte en hatt bara för att stödja...
- men i år är det jävligt fina saker. Slog till på två saker ni ska få se sen.Så hörrni, spring till närmaste hm, köp några snygga plagg och gör samtidigt en jävligt god gärning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela