jääääävla hora!

Jag och Naddi var och såg Scream 4, och den här var exakt som jag hade förväntat mig, riktig hoppa-fram-bakom-dörren-film och det slutade med att jag satt på huk i stolen med halsduken halvt för ögonen och händerna för öronen medan jag gång på gång frågade Naddi om hon ville att jag skulle sätta mig i hennes knä. Hon sa snällt men bestämt nej.


Men jag fick en Scream-mask!! Dom hade sju saker att dela ut, och jag sa till Naddi att jag ska ha en mask, och som ni vet har jag ju läst The Secret ---> och jag fick en mask! Hon sulade upp en mask till balkongen och jag halvt kastade mig efter den.
- varpå ett killgäng bakom mig började skrika att jag var en jävla hora och en fitta? Eeh va, blev jag både en hora och en fitta för att jag har snabbare reflexer?! Hade inte filmen börjat hade dom åkt på en föreläsning i uppförande.


- jag vet inte vad jag ska ha den till, och den luktar illa. Men den är min! Kanske kan ha den till Halloween iklädd endast svarta undies och lite blodfläckar på kroppen?! Kan funka.