sexualupplysare och bokälskare

Jag klarade det!

Publicerad 2011-04-07 05:01:06 i Sex osv.,

Föreläsningarna igår, för det första så kan jag knappt fatta att jag klarade det! Jag som blir röd som en brandbil så fort jag får uppmärksamhet, pratar för fort, blir för ivrig och tappar bort mig. Vilket gäng vi var på gymnasiet inför varje redovisning - jag snodde mammas hjärtmedicin, Ernst drack rödvin och Madde tappade andan...

Men igår, ja jävlar vad det gick bra. Visserligen pratade Aleks 90% och jag kanske 10%, och det tänker jag absolut inte dölja. Men sen är Aleks grymmast och har gjort detta i fem år och för mig var det min första gång. Men nästa gång kanske jag ökar till iaf 20?!

Dessutom, när det är ett ämne som är kul att prata om - sex!, så blir det så jävla mycket roligare att stå och prata om det i timmar än när en ska redovisa om taiga och kalksten...

Woho! Så nu är jag svinpepp på fler uppdrag! Dessutom vill jag ha fler spelkvällar, och jag längtar till festivalerna kommer igång så jag får åka runt och kampanja med Colour of Love.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela