sexualupplysare och bokälskare

män och kvinnor - varför så olika?

Publicerad 2011-04-05 22:09:04 i Sex osv.,

Jag hörde en liten rapport idag på radion, om en pojke som blivit sexuellt utnyttjad av sin mamma och sin pappa, och det blev även hans kusin... Detta skedde under flera år och flera av gångerna blev det filmat.

Både mamman och pappan dömdes - men pappan ska även få genomgå en undersökning om han behöver vård eller inte. Och jag kan inte låta bli att undra varför enbart pappan ska få göra det och inte mamman?


Om vi bara bortser från att själva brottet är fruktansvärt, att båda föräldrarna borde skjutas och kastreras inför publik och skändas som på medeltiden - varför ska de bedömas olika när de begått samma brott?
- som sagt, jag har bara hört en 30sek lång rapport, men om någon vet mer så lämna gärna en kommentar!

och sen slog det mig precis innan jag skulle somna den natten, ska pappan få göra en undersökning för att han är man - för att det visar då på att han har en förkärlek till andra män? Att han skulle vara både bög och pedofil? Och därmed måste göra en undersökning?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela