sexualupplysare och bokälskare

måste det krocka?

Publicerad 2011-04-27 05:02:56 i Sex osv.,

Jag pratade med en person som sa att hon aldrig definerat sig som hetero, och nu inte kände behovet av att definera sig som homo heller, men att valde hen det så skulle det krocka med alla henoms tidigare relationer som varit heterosexuella.

Och jag har tänkt på det där sen, för jag har alltid definerat mig som bi. Även om jag haft en mindre miljard killar som passerat in och ut ur mitt liv, men enbart lite på tjej-fronten... (eller lite och lite, sist var det fantastiskt och till 94% toppen.)


Men måste det krocka? Måste dåtidens relationer krocka med de som en har i nutid och planerar att ha i framtiden? Och jag som är så förbaskat trött på karlar att jag lika gärna kan definera mig som homo, enligt mig krockar det inte alls med alla mina tidigare eskapader. Någon som hänger med i mina tankar?ps. fast helt ärligt så hatar jag titlar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela