ny kombo!

Jag tror att det är ganska kul att bo med mig, funkar vi tillsammans och klickar så kan det bli pyjamasparty och svinkul var dag. Mycket prat, diskussioner, finmiddag en dagen och chokladpudding fram satc andra dagen.


Med L var det kaos, känns inte direkt som att vi bodde ihop? Vi mest bara råkade vara i ett förhållande och befinna oss under samma tak. Fastän hemmet också bara råkade vara något. Kaos.

Med Sanna var det mysigt! Vi låg på varsin soffa, lyssnade på Lugna favoriter, svor över kärleken, åt youghurt till middag och höll varandra till liv. Jag var levande spillror och hon såg till att jag överlevde. Kärlek.

Med Sigge var det underhållande kaos. Jag skrev arga lappar om smulor på diskbänken och kunde komma hem från jobbet och bli underhållen i timmar om något som hänt i hans liv. Spektakulärt.


Med Anna tror jag det kommer bli fantastiskt. Eller jag vet det! Vi tillbringade timmar idag med att rensa och slänga saker! Jag har aldrig slängt saker i hela mitt liv! Det var mamma och syrran som gjorde det i smyg. När jag flyttade hemifrån för två år sen hade jag och pappa världskrig för att jag ägde så mycket saker.
- men nu jävlar är det en ny era på g!