sexualupplysare och bokälskare

smakprov,

Publicerad 2011-04-20 00:37:46 i min vardag,

Jag bor hos Anna för ett halvt dygn och det blir ett rejält smakprov på hur vårt liv och vardag kommer bli framöver. Laxtoast till middag, filmkväll, SATC, kaffe, läsning, Patti Smith och italienska låtar på LP, skratt, planer som smids och massa prat om kärlek.
Känner på mig att det kommer bli väldigt bra när vi bor ihop, jävligt bra. Vi ska bara vända upp och ner på min lägenhet, sen kommer det bli fantastiskt.

Jag kan tänka mig att det kommer bli som att bo i ett pyjamasparty, varje kväll kommer vara kul och bara det att jag kommer ha någon att äta frukost med! Har jag sagt att vi ska skaffa ett köksbord? Det har jag inte haft på över 1,5 år, vet inte vem som är mest glad över det - mamma eller Anna?

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2011-04-20 03:00:14

MAMMA!

Postat av: caro

Publicerad 2011-04-20 10:32:57

hahahaha det tror jag med! hon höll ju på att dö stående när jag sa att hon fick sitta i soffan med tallriken i knät!! :O haaha, och det har ju inte blivit så många fler luncher hos mig efter det...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela