sommaren,

Alla har så mycket planer spikade och tusen saker de ska göra, jag vet inte ens om jag har jobb eller inte?! Så jag spikade massa planer för mig själv inatt, och detta är lite av det jag kommer göra:

- åka på massa festivaler - kampanja med Colour of Love och se massa bra artister
- åka till Köpenhamn - tror jag ska åka dit själv? Jag har aldrig varit där och det borde väl vara typ som Stockholm och här är jag ju ofta själv.
- hänga på landet - gå barfota, plocka bär, leka med syskonbarnen och läsa
- bo på söder med Jennie
- köpa en portabel grill! - det finns som små portföljer, fatta att ha en enbart för att grilla kött <3
- ligga
- åka till spanien och leva livet som Davids andra dotter!
- ta körkort
- skriva, skriva, skriva.
- åka till Christianien - ligger inte det nära Köpenhamn? Dit ska jag iaf! Och vad jag ska göra där kan ni ju fundera på...ps. när jag och L bodde ihop brukade vi se demonstrationsvideos, och det slutade alltid med att jag grät när demonstranterna fick spö och han spanade in alla hemska inhumana grepp poliserna tog... Och videosarna från Christianien tänker jag fortfarande på. Det blev inte mycket till ligg de kvällar vi såg sånt, det kan jag säga!

Men ofta jag skulle åka ändå till Christianien för att knarka?! Visst att det kanske är huvudsyftet med att åka dit, men skulle jag få för mig att knarka så bor jag liksom i Stockholm. Jag kan gå till i princip vilken park som helst eller slå några väl valdra nummer så skulle det ordna sig.
- nej, jag ska leta fram den där gamla klippet så kommer ni fatta vad jag ska göra där :)
#1 - Jenny

Ser fram emot häng med dig på landet <3

Men du och geografi....Om du nu ska till Danmark så måste du veta vad det heter det du ska till.

Christiania, inget annat :-)

#2 - caro

Det kommer bli fantastiskt att hänga därute med er! :D <3

haha jävla geografi! Så är det det heter ju, för helt ärligt har jag tyckt att det känts lite konstigt att skriva Christianien... haha!

#3 - Jenny

Gulle <3