sexualupplysare och bokälskare

Vilken kväll!

Publicerad 2011-04-23 08:35:28 i party-larty,

Jävlar vilken kväll det blev! Vilka lokaler vi befann oss i, alla människor, musiken som fortfarande pumpar i mina öron, alla leenden och alla som bara dansade bort natten. Och ni vet det där ruset som går genom kroppen, när det sticker i varje cell, ett leende på läpparna och det bara känns sådär extra bra. Det är livet det.

Igår kände jag att jag verkligen levde, och jag njöt till fullo av allt. Fina vänner, hög musik, gratis öl, värmen från sommaren och annat. Och jag såg Karlavagnen, det har jag inte gjort sen nätterna i Kristianstad. Så jävla vackert.
ps. och jag känner på mig att det kommer bli en repris av en sak som hände en tidig morgon hos pappa på verkstan. Han tycker det är mysigt att vi ses lite innan jobbet börjat och äter våra svettiga ostmackor tillsammans. Så jag stiger in på kontoret 06.30:

C - Jag vill dööööööööööööööö!!
P - Nääääääää!! Inte vill du dööööö inte lilla gumman! ( i riktig Farbror Barbro-ton)
C - Jomen asså jag vill verkligen döööö! Jag vill det pappa!
P- Nääääää inte vill du döööööö! (fortfarande FB-ton!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela