sexualupplysare och bokälskare

den där sortens människa

Publicerad 2011-08-18 09:06:00 i Sex osv.,

Jag och min bonussyrra hade en diskussion om detta, och det var bland annat den diskussion som resulterade i att hon sen fick klippa av mig halva håret. Så frustrerad blev jag bara av att prata om det. Och så ville jag visserligen bli lite korthårigare.Men ni vet den där sortens människa, som tror att en är solen, månen och hela jävla stjärnsystemet och himlavalvet själv. Eller som snarare inte kan se andra människor, förstå att det sker saker i deras liv också eller ens kan ta in när det händer allvarliga saker. För att det typ inte går att se att andra människor också kan ha ont, lida, vara ledsna eller bara vilja prata av sig.
- den där sortens människa som är så pass egocentrerad och bara befinner sig i sin egna lilla bubbla. Som inte kan se utanför ramarna eller erkänna att en kanske inte alltid är jordens mittpunkt.
- som inte vill ta in eller känna in när det händer något i andra människors liv såväl gott som ont.
- och jag tror inte det bara handlar om att personen är känslokall, utan även att personen varken kan eller vill se andra människor.


Jag vet att jag rent allmänt tar mycket plats. Jag syns, hörs och hamnar lätt i centrum både av slump och med flit. Och jag har ständigt någon form av kaos kring mig.
- men om jag skulle känna igen mig i beskrivningen ovan, då skulle jag fan inte känna mig nöjd med mig själv. Jag skulle säga att detta är nog värsta formen av energitjuvar, upphuckad idiot och värdelös kontakt. Ungefär i ett nötskal den sortens människa jag inte kan ha nära mig just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela