sexualupplysare och bokälskare

men var är fullgubben?

Publicerad 2011-08-07 18:02:08 i Sex osv.,

Vilken dag, kan ha varit en sådan dag då varje timme egentligen är 7h. Så med snabb huvudräkning har jag jobbat 63h och ätit lite för mycket socker.

Och ni vet den där känslan när en lukt slår emot en. Den där doften av svett, öl och instängd lägenhet. Jag hann börja spana efter fullgubben i butiken innan jag insåg att det var jag själv, eller snarare mina shorts från igår... Jag dansade ett halvt dygn och det märks på lukten. Så jävla fräsh!Och hur kul är det inte att jag ska kila iväg och fika med ett ex? Jag mår som en svalnad och stel calzone och luktar som Boffils Båge en söndag morgon. Om jag vore snäppet piggare skulle jag nästan bry mig. Men han har sett mig när jag mått som ett vrak, så det borde vara lugnt. Dessutom är vi bara vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela