no more reunion

Nu har det gått en vecka sedan vår reunion, och jag har drömt om klassen varje natt sedan dess. Inatt drömmer jag att Ludde plingar på och vill utvärdera och hämta tillbaka massa saker som är hans? Så det slutar med att vi står och rensar ut städskåpet och matförrådet och jag står där med armarna i kors och ba "Men dom har makaronerna är från våren 2008, dom är typ dina. Och ta dom där gamla tvålarna."
- och sen fortsätter det med att det plingar på dörren igen, och då ska vi ha ännu en reunion hemma hos mig!


Igår natt drömde jag att det var krig. De onda mot de goda och vi slogs med magiska krafter. Mitt i detta världskrig räddar jag livet på en flicka och hittar en väg ut, men innan vi kommer fram möter vi Linn och Jonna, som vill börja prata framtiden? Och det slutar med att dom sitter och asgarvar (under världskriget!) åt mina framtidsmål om att bli sexolog. Jonna tom gjorde citationstecken i luften...



Visst det var kul att träffa alla igen, och jag skulle nog gärna träffa några fler i mindre doser. Men med tanke på hur mycket jag hade druckit, och att jag knappast minnns ordagrant och att jag höll det där talet så drar jag mig nog tillbaka ett tag. Så kul ide, men jag träffas nog närmast år 2014.
0 kommentarer