sexualupplysare och bokälskare

sommarens balklänningar,

Publicerad 2011-08-19 14:49:37 i njuta,

Hann med en fin lunch med älskade Ellen i solen, och jag som knappt vet vad jag själv heter hade fått för mig att hon åker om en vecka. Men det är redan nu på söndag! Sommaren har svischat förbi och snart börjar skolorna... Men hur mycket har vi inte hunnit med dessa månader?
- lite för mycket va?

När minnena stelnat lite och varje ögonblick inte framkallar en hand över ögonen, Ellens asgarv, förstorad ögon och skämskudde - då kommer det att komma en liten minneskavalkad.


Jag vet inte varför det alltid blir så, men det spelar liksom ingen roll vad jag och Ellen har för plan från början. Det slutar ändå alltid med dans, öl, fantastiska minnen, skrubbsår, skratt och ännu en balklänning till minneshögen. Fantastiskt.
ps. jag minns att jag skrev en sammanfattning förra året, eller kan det ha varit innan det? Där den översta eller sista meningen iaf innehöll antalet ligg... Det var främst som ett hån mot ett ex. Typ "kul att du har tjej, men titta här hur många jag har legat med sen sist!". Så självklart kommer den meningen komma med i år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela