sexualupplysare och bokälskare

tre inkörsportar,

Publicerad 2011-08-30 04:59:34 i Sex osv.,

Hamnade i en ganska spännande diskussion igår/idag?, och dom kom fram till att det finns tre anledningar till att ragga:

  • för att en enbart vill ha hångel för kvällen - men det vill nästan ingen ha, så det är är det ingen som är ute efter heller. Det är något som bara sker.
  • för att få ligga - det är ganska vanligt men kan vara svårt.
  • för ett förhållande - men är en ute efter det, ja då gäller det att hålla i byxlinningen och inte ligga första kvällen. För vill en ha ett förhållande med någon gör en inte sånt. Då hör en av sig lite senare och ber om något mer seriöst, typ en fika.

Håller med till viss del, eller en liten del. Finns det fler anledningar till att ragga? Att en vill åt uppmärksamheten? Är uttråkad? Vill känna pirret? Vill ha bekräftelse? Vill ge bekräftelse? Välgörenhet?

Kommentarer

Postat av: S

Publicerad 2011-08-31 23:32:50

Haha när jag var singel så körde jag stenhårt på att ragga för hångel :) Dels för att jag inte hade ballsen nog att gå hem med nån (+bodde hemma), dels för att det är så jävla roligt att hångla ^^

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela