sexualupplysare och bokälskare

varför byta namn?

Publicerad 2011-08-05 18:52:29 i Sex osv.,

Det här med att byta namn, eller säga ett namn fastän egentligen heter något annat - varför göra detta? Om jag hade bättre pokerface skulle jag gärna presentera mig med olika namn när jag träffade människor jag inte vill lära känna, typ äckliga drägg ute på krogen... Men om det är någon hunk eller någon som får en att skratta - varför?


Roligaste exemplet hitills är när ragg nr 2 spelar in ett meddelande och presenterar sig som ragg nr 1 - från samma kväll! Tror nog att både jag och Emily blev lika förvirrade, hahaha! Hur stor är oddsen för det?


Eller som den gången jag följde med en snubbe hem och han i taxin säger "Du det är en sak jag måste säga...", och min första tanke var 1) han har ett djur hemma, jag dör! 2) han har en flickvän hemma, jag dör!
- men istället sa han detta: "Asså, jag heter egentligen inte Fredrik. Utan jag heter Jonas..."

Någon som har en bra förklaring på detta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela