sexualupplysare och bokälskare

wannabe-ligg,

Publicerad 2011-08-12 00:01:19 i Sex osv.,

Har ni också det, någon i er vardag, i er närhet, på jobbet, bland vännerna eller bara någon i kassan på ica - som du känner i hela kroppen att du vill ligga med?

Det är lite som ett myggbett som en vet att ju mer en kliar desto mer kommer det klia - så ju mer en liksom hänger med personen, ju oftare ni springer in i varandra, spanar in personen på fb eller får höra om genom vänner - desto närmare kommer du målet att få ligga! Ungefär som när en slutligen kliar sönder och blodet kommer droppandes.

Nu kanske inte just ett myggbett var den allra sexigaste jämförelsen med att vilja ligga med någon, men ni fattar poängen. Nu är det bara frågan om när jag ska få klia sönder det här bettet med just denna person.ps. men som ni alla vet så kan jag hemligheten, så det lär nog inte dröja länge alls. Dessutom är det ju fortfarande sommar, och ni vet ju att det är tiden då allt kan hända.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela