år tvåtusenelva

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Slickade fitta? Spelade in radio, skrev min första och andra frågespalt för Veckorevyn, blev samordnare för Colour of Love och samordnade nästan en egen festival, höll flera utbildningar för Colour of Love, blev skolinformatör och höll i några föreläsningar, blev riktigt överjävligt kär, sov på ett regemente där det spökade. Och höll min egna föreläsning!! Det var väl allt?

Har du några nyårslöften?
Ligga mer, skratta mer, skriva mer, äta mer choklad, träna mer, leva mer - med andra ord, exakt som nu fast höja ett steg. Och lära mig trivas i mitt hem, och kunna vara där en hel dag utan att vilja köra något eller gå därifrån.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jaaa!! Sanna och Kotten fick Milton! <3

Vilka länder besökte du?
Tyskland, England, Estland, Thailand - känns som att jag glömt något? DANMARK!

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
fjärde oktober. Alla lyckliga dagar smälter så lätt samman till en klump lycka, det är bara det hemska som fastnar och lämnar kvar ett datum. Och ja, sista veckan i mars har jag för mig var värdelös också?!

Vad var din största framgång 2011?
Att jag tar över Hannahs sex och -relationsspalt i Veckorevyn!! Finns inget som kan klå det!

Största misstaget?
Jag tror inte att jag gjort några misstag i år? Det mesta går ju faktiskt att se tillbaka på att skratta åt, eller iaf le lite åt hur korkad en var. Och så rycker en på axlarna och hoppas att till nästa gång har en lärt sig något.

Bästa köpet?
Är himla förtjust i mina nya halsband. Annars är det nog resan till London med HT, resan till Berlin med systrarna och resan till New York som sker feb 2012!

Vad spenderade du mest pengar på?
Jag är en snåljop och gillar inte att spendera pengar på mig själv. Öl till folk på krogen? Det är nog resorna som kostat mest.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Veckorevyn!! Milton!! <3 Att folk i min närhet är kära och lyckliga, att jag nog ska börja tro på kärleken igen, att jag har de finaste i min närhet som är så fina att jag kommer på mig själv att gråta över hur lycklig jag är! Att jag blev antagen till skolinformatörsutbildningen i Kristianstad och blev kär, och att jag blev antagen till att bli samordnare och träffade dom finaste!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Trubbel, Gatan fram, Jag vet vilken dy hon varit i, And I love her, den där lilla flickan och hennes pappa.


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag tror jag har varit gladare? Helt sjukt, men som för att kompensera allt helvete och sorg som förstör hjärtat måste jag skratta av mig. Dessutom har jag träffat så många fina och kloka människor som får mig att må bra och skapar det där skrattet som fastnar i halsen och lämnar minnen som en kan le åt en tråkig tisdag.


Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit det lugnt? Det är få gånger jag tar mig tid att andas, bara se en film, läsa en bok eller ströva runt på stan. Mer sånt kommer ske 2012. Känner inte för en hjärtattack och det är så obehagligt när pulsen tar över andningen. Så mer lugn.

Favoritprogram på TV?
Tittar inte på tv. Men av det jag sett så säger jag Julkalendern! Bästa på flera år.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Åh, jag hade den bästa födelsedagen på flera år. Jobbade till 22, Ellen mötte mig vid jobbet så vi klunkade rödtjut medan vi kubbade till F12 där vänner väntade. Vi skulle ta en drink och skåla in tolvslaget... Slutade med att vi stod i sofforna och dansade till stängning! Och sen hånglade jag med en snygg person jag varit tänd på ett tag gåendes till Slussen medan Emily sprang i förväg och försökte ragga cigg. En magisk sommarnatt + bra hångel. Jisses! Sen skedade jag och Emily i min 90säng hos mamma och fnissade till klockan 05.00 över ett sms - "Vill han in i dig?! Har han inte varit det? Eller va?" "Inte IN det står ju GIN!!"... Kommer till jobbet 09.55, förklarar att jag är död och fyller år för chefen, han säger grattis och frågar om det är en såndär Maxdag? det är det. Jobbar till 18, åker till thaibåten där la familia väntar. Vi dricker passionfruktsmojitos och beställde det mesta från menyn.
- sen hann jag även med en till middag och en till utgång om jag inte minns fel? Gillar helt enkelt att fira mig själv.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Som Bridget Jones, fast mer svart. Och jag har nog mindre bröst.


Den bästa nya personen du träffade?
Så jävla svår fråga. Äsch ni vet vilka ni är och att jag dyrkar er från topp till tå!

2 kommentarer
Sophia

Men asså är det jag eller du som är tappad bakom en vagn? 2010???!!! =)

Puss!

caro

jahaaa, nu fattar jag två dagar senare! jag trodde du menade att du trodde att det var 2010? Fast du menar att det står 2010 där det ska stå 2011? Så kan det gå när en snor listor från sig själv... hehe.



<3