det nya året,

Är det bara jag som inte är sugen på nyår? Alls? Har försökt gå igenom de tidigare årens avslut, och förra året var vi väl på den där hemmafesten utanför tyresö och jag minns hur vi fick vandra i timmar för att komma i närheten av en lägenhet där vi kunde sova. Katastrof. Och året innan det var vi på den där festen till en kompis kompis pojkvän, och det var där jag träffade Leigh, åt tiramisu direkt ur formen och jag bråkade med S två min över tolvslaget. Och hånglade med han som alla trodde var bög, men bra på att hångla var han iaf och jag kom i en hiss... Det var en väldigt lyckad fest. Vad gjorde vi året innan det? Var det då vi var på fest i Rågsved? Katastrof. Jag och L började bråka 23.57 och stod ute i bara festkläder och bråkskrek i något som kändes som timmar.


Det känns lite som att det går i katastrof-fantastiskt-katastrof-vågor. Det borde ju innebära att detta nyår kommer bli fantastiskt? Jag har två krav inför denna afton: bubbel och chokladmousse. Utöver det är jag på exakt vad som helst.


tolvslag mitt på st. eriksbron med hundratals människor, raketer som flög in i folk, hundar som blev galna och den där hysteriska känslan av det nya året har påbörjats. Denna bild är fantastisk.
5 kommentarer
Jenny

Kom hem till mig och trollungarna. Lovar att du får både chokladmousse och champagne (äkta!), slänger in en toast skagen som grädde på moset också! Inga raketer (vi kollar ute) men pussar och kramar med mig och barnen <3 Well?

caro

Syster, det är så spikat!! :D Säg till vad jag ska handla och så tar jag bussen direkt efter jobbet,slutar 14 eller 15? :) det ska bli så mysigt!! <3



prisa gud att jag slipper festhetsen! <3

Jenny

Woooonderbart!

Jag kan köpa så splittar vi sen, ok?

Toast skagen till förrätt, kycklingfilé och potatisgratäng till varmrätt och så chokladmousse till efterrätt...funkar det?

caro

Åh, allt låter så gott och så himla bra!! :D Det blir super!! Åh vad mysigt det ska bli!! <3

Jenny

<3