hälsning till yngling,

Till du främmande människa som denna morgon ca halv nio stod precis under trappan vid nedgången till slussens tunnelbana vid götgatsbacken;

OM jag hade mer tid skulle jag polisanmäla dig.

Inte för att du stod och urinerade på offentlig mark, det vet jag inte om medborgare kan göra, att ange sådant till polisen? Eller om enbart polisen har nöjet att ta sådana tillfällen på bar gärning.


Utan för att du med orörd min står kvar medan urinpölen mellan oss växer och med ditt slappa kön i handen. Samtidigt som du söker min blick.


Jag vet inte hur gammal du är? Skulle uppskatta 17-19 år kanske? Du är minst så pass gammal att du ska veta hur en uppför sig och blir en påkommen med könet utanför kläderna på offentlig mark (bokstavligen talat!!) så går en fan och ställer sig så att en inte syns. En står inte kvar och söker personens blick. Jävla as. Jag vill inte se din jävla slappa kuk samtidigt som jag försöker hinna med tuben för att kunna köpa en cappuchino innan jag måste öppna butiken. Dagens ungdom, lär ni er ingenting i skolan längre?!
3 kommentarer
Anonym

Varför tror du att han sökte din blick?

Anonym

Om jag ser någon stå och kissa ute kollar jag bort. Han kanske kollade på dig för att du kollade på honom?

caro

Jag tittade på honom för att han med hjälp av sin kropp och urinpöl barrikaderade hela ytan för att kunna komma förbi och komma ner till tuben. Det var han som sökte blicken först och det var han som stod kvar och visade sin kuk.