svar till richard,

Richard  ([email protected]) om phuck team sportia!:
känns bara som att du letar någonting att bli stött av. pinsamt.
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 84.217.145.909

Ja du, jag vet inte riktigt vad du vill ha för svar? Ja, jag blir ofta stött av saker. Dagligen. Av reklam, tv, tidningar, tvprogram, filmer, böcker, människor på gatan, samhället - allt.

Och det finns gånger då jag blir förbannad på mig själv för att jag blir så stött, arg och förbannad över det många ser som en jävla enkel reklam för någon ny pryl, men samtidigt blir jag så jävla glad för att jag är påläst, jag är kunnig och jag vet att tex den där reklamen som jag skrev om är så korkad att jag knappt kan tro att den är på riktig.

För vem riktar den sig till? Jag vet inte vad ni gör när ni är utomhus så pass länge att ni behöver tjocka kläder på er i typ skidmaterial, men jag leker, powerwalkar, åker skidor eller pulka. Hur fan ska någon kunna göra det i en liten jävla kjol?


Så för att sammanfatta, jag letar inte saker efter att bli stött av, men jag blir det. Och om du tycker det är pinsamt, så föreslår jag att vi inte ska läsa tidningen, se en film eller ta en promenad tillsammans. För har jag sällskap så drar jag ofta igång en diskussion.
2 kommentarer
Anonym

Men det är ett väldigt bra plagg. Tex om man går långsamma promender och låt säga lämnar barn på förskolan. De går inte fort, barnen alltså. Om man då inte trivs i byxor (du tex ;-)) så är det ju roligare att dra på sig en kjol över sina leggings så man inte fryser ihjäl. Jag har sett kjolen på flera "kontorskvinnor" på väg till jobbet. Har man den desscoden att ha kjol på jobbet är det väldigt svårt att ta på sig täckbyxor utanpå. Då är kjolen perfekt. Vem vill frysa liksom.



Sen kan man ju diskutera uttrycket "kvinnostorlekar", men sånt orkar jag ju inte haka upp mig på. Jag är kvinna och då vet jag att det finns i storlekar som passar mig. Annars kan man ju skriva storlek 32-44 tex. Men som sagt, det kvittar för min del.

Ylva

Om det ändå vore så att man behövde leta efter saker att störa sig på i det här samhället. Hur kan någon undgå att se de stora brister i inställning och attityd som finns i samhället och som vi proppas fulla av via media och reklam.



Om fler blev stötta och reagerade över samhällets baksidor kanske vi kunde få till en förändring till det bättre och en samhällsutveckling att vara stolt över.



Öppna ögonen!