sexualupplysare och bokälskare

4e bilden: en bild på något som gör dig glad

Publicerad 2011-02-19 18:59:57 i Sex osv.,


- mat; jag kan bli så lycklig av mat att tårar rinner. Jag stönar, pratar och bara njuter konstant av att äta riktigt god mat. Jag smakade på en risotto med tryffel hösten 2008, jag kan fortfarande känna smaken av det. Och jag kan på riktigt prata mat i timmar.

- spontana saker: här gick det från strålande sol till monsunregn på två minuter. Och jag älskar att resa och upptäcka nya platser. Jag vill aldrig sluta vara nytfiken på nya saker, händelser och platser, då kan jag lika gärna dö.

- kärlek/bakverk typ: ja, visst blir jag glad av kärlek och det finns inget finare än detta när det klickar. Och jag blir glad av bakverk och har en förkärlek för semlor.

- sällskapsspel: jag älskar att spela spel! Och inte enbart när det kommer till att ligga... utan riktiga spel. Cluedo, monopol, ordfejden, plockepinn, kortspel - jag älskar allt sånt och kan tagga inför en omgång Cluedo en hel vecka!

- finingar - finns inte så mycket mer att säga att utan mina vänner skulle knappast jag sitta här och skriva. Dom betyder allt och lite till <3

- framtidsvision: jag blir glad av att veta vad jag vill bli, och även om jag inte har någon spikrak plan så har jag minst dussin saker jag ska bocka av och jag vet att jag kommer lyckas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela