sexualupplysare och bokälskare

chokladsås, vispgrädde, bea?

Publicerad 2011-02-16 09:47:39 i Sex osv.,

Jag och CJ diskuterade detta med smak på kondomer, jag tycker det kan vara en kul idé för de som vill ha ett roligare alternativ till en säkrare form av oralsex, hans svar var att "det går väl lika bra att ta något gott ur kylen. Typ vaniljsås eller chokladsås". 

Att chokladsås och vispgrädde är en klassiker känner vi nog alla till, men tänk om vi skulle utveckla det lite? Nu finns det ju redan klara matfetischer, men för dom som inte tänder på det utan bara vill leka till.
hur kul vore det inte om ons´et vispade till en bea? Eller sprang efter bbq-såsen när det vankades ligga? Att ha lite av Joey från Vänners tänk "är det gott var för sig så är det gott tillsammans" när Rachel gör en tårta med kött och lök i... - om någon därute vågar experimentera med diverse såser i sängkammaren, så kan väl ni lämna en kommentar om resultatet sen? Annars kan ni ju alltid börja med chokladsåsen och grädden innan ni avancererar er vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela