dag 0,

på resten av mitt liv? Imorgon är det som förhoppningsvis blir mitt sista möte någonsin med min läkare och de prover jag tog sist ska vara mina allra sista blodprover inom detta område. Jag vill aldrig mer återvända till den avdelningen eller vandra längs de långa korridorrerna. Inte när det gäller mig själv, möjligen om jag ska vidare till någon annan avdelning med något annat syfte.

Jag vet inte vad jag gör om proverna imorrn visar något fel, flyr till Japan? Går i ide? Dör?

Mamma ska följa med och känner jag henne rätt kommer hon stå med en kaffe i handen 07.57 fastän hon vet att jag inte kommer dyka upp förrän tidigast 08.10. Jag har inte ens frågat pappa, vill inte bli sårad ännu en gång och det blir enklast för alla om han bara får ett telefonsamtal efteråt.


Jag minns att jag sedan dag ett sagt att detta gjort att mitt liv hamnat på paus, att det öppnats en fallucka till något jag själv inte valt eller kunnat styra över - utan bara tvingats hantera på bästa sätt.
- imorgon när mötet är slut trycker jag på play och mitt liv kan återigen börja levas fullt ut. Inga restriktioner, inga saker att ha i åtanke, inga måsten, inga mediciner, inga fler symptom, inget tvång att uppge information till fullständiga främlingar, inga fler samtal som aldrig rings och allt detta blir ett avslutat kapitel.


Imorrn börjar det, och om jag är redo!
2 kommentarer
Anonym

lycka till, tänker på dig imorgon!<3

Sophia

WOHO! Heja heja!



( Et Gunde-heja från mig!!!)



HAHA!!!