Jag är frisk!!

Jag befinner mig i någon form av lyckobubbla, och jag tänker nog aldrig komma ut, snarare bjuda in er andra hit! Så jävla lycklig just nu att det är otroligt, jag är friskförklarad!!

Vi kom in i rummet, läkaren hälsade glatt och sen sa han "Ja, det var ju inte mer med det här. Det blir väl bara till att gratulera! Så, grattis! Du kan ju ta det här pappret, kan ju tänka mig att det kan vara kul att ha, där står det att du är frisk!"

Jag och mamma satt som fågelholkar och till slut fick jag fram "Men är det här allt?!", och då började han trycka på massa knappar på datorn, trollade fram det ena diagrammet efter det andra som samlade ihop det senaste året på ett litet a4 i form av siffror och kurvor. Alla prover ser bra ut, min lever mår bra, jag mår bra och allt virus är sedan länge borta. Men jag fick ta lite extra prover för att få en heltäckande hälsoundersökning, lika bra att passa på när det är gratis tyckte han!

Så fantastisk jävla bra dag! Och jag är minst lika fantastisk själv!

ps. ni som känner mig vet att jag utan problem kan fira min födelsedag 3 gr... Gissa då hur jävla många gånger vi ska fira detta!!!
1 kommentar
L

åh grattis!!