kärleksvecka

När vi gick i åttan/nian? hade vi något som hette Kärleksvecka. Var det fler som hade det? Kan nog vara en av de bästa veckorna i mitt liv! Under en hel vecka hade vi inga vanliga lektioner, utan alla hade någon form av anspelning på sex och kärlek, sexualundervisning de luxe!

Vi fick lära oss ta på kondom, prata lite könisar, skriva fula ord på spanska/franska/tyska, dansa på gympan, laga kärleksfull mat på hemkunskapen, skriva dikter på svenskan och engelskan, och bästa av allt var alla diskussioner.
- vi kunde få ett ämne eller en sida med frågor, delade upp klassen tjejer och killar, och sen fick vi börja diskutera. Prata fritt, ställa frågor, diskutera och dela erfaranheter, rädslor och pirriga känslor!

Och hade vi ytterligare frågor eller vidare funderingar så fick vi hjälp med det efter diskussionen var slut. Och jag tror detta la grunden för hur min egen sexualitet och säkerhet inom ämnet formades. Så bra vecka.ps. att vi delades upp tjejer och killar har nog mest att göra med att vi hade krig varje dag. Vi tjejer vägrade umgås med killarna och tvärtom, så det var nog för att slippa tjafs och fokusera på ämnet som det blev så.
#1 - ellennnnn

vilken himla fin vecka! och så tyckte man livet var svårt i högstadiet..