ligga som godzilla?

Ja, det är en sexuell fetisch att vilja bete sig som Godzilla. Jag har inte forskat överdrivet mycket om just denna fetisch, utan mer stött på den gång på gång när de lite mer udda fetischerna kommer på tal.


Så som jag förstått går det ut på att en bygger upp en stad i miniatyr med hus, bilar, affärer och människor. Tänk er en rejäl tågbana en hade som liten. Sen går personen loss som Godzilla och förstör staden, trampar sönder bilar, välter hus och krossar allt i sin värld. Och sen ska detta leda till någon form av sexuell stimulering.
(jag vet dock inte om den sexuella stimuleringen kommer innan, under tiden eller efter en varit Godzilla. Kan tänka mig att det varierar från person till person.)

- och varför finns då denna fetisch? Min första tanke är att det handlar om makt, kontroll och en vilja att kunna ha något så gigantiskt och stort som en hel stad under sina fötter - och sen ha möjligheten att kunna krossa det med sina egna händer och fötter. Att själv kunna bestämma och avgöra om hur mycket staden ska få klara sig eller hur många liv som ska skördas. Att helt enkelt ha en gigantisk makt och få det sista avgörandet.