sexualupplysare och bokälskare

manual till sex?!

Publicerad 2011-02-23 19:21:39 i Sex osv.,

Jag tänker lite på det här kring sex, hur blir en bra i sängen? Kan en någonsin bli fullärd? Ska en som kan alltid behöva lära upp den andra? Går det att bli jämlika i sängen eller är någon alltid bättre än den andra? Finns det någon manual kring detta? Skola i att ligga fast för vuxna?
- jag tänker att ska jag lägga fokus på ungdomar och lära dom allt från kondomer till anatomi till att lyssna på den en ligger med, så visst fan borde det även finnas för vuxna också?

Men kan det funka? Och hur skulle det göras? Instruktionsfilmer á la "Jag är nyfiken gul" och "Kärlekens språk", ritade serier, bilderböcker, lektioner? Sex education-serie som ska funka med en så pass bred publikbredd att flera generationer kan täckas in?

Konkreta tips och åsikter tas gärna emot i kommentarerna eller på fragacar0@hotmail.com , detta är ett ämne jag ännu inte tänkt på och det kommer bli väldigt spännande att spinna vidare på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela