sexualupplysare och bokälskare

the ring,

Publicerad 2011-02-14 18:50:06 i Sex osv.,

Det här med ring på fingret, en liten bit guld eller silver som ska signalera till omvärlden att den är upptagen, off limit och ett förbjudet äpple. Diskuterade lite om detta idag, och kom fram till att det finns lite olika anledningar till att denna sak bärs:

  1. att personen på riktigt är upptagen, har en partner som den älskar över allt annat och som aldrig skulle få för sig att göra något med en annan människa
  2. att personen visserligen är upptagen på ett eller annat sätt, men som inte drar sig för att prova på om gräset är grönare på andra sidan...
  3. att personen inte alls är upptagen och har den för att slippa folk som raggar
  4. att personen inte alls är upptagen och har den just för att andra människor ska ragga på en --> få ligga!


Personligen gillar jag nog alternativ 4 bäst, ett alternativ som är lite finurligt och som ingen liksom kan ta skada av och som förhoppningsvis bara ligger till skönt sex. Alternativ 1 är nog de allra finaste, men tyvärr sällsynt i dagens samhälle. Trean brukade jag själv använda mig av när jag en gång i tiden var upptagen, och tvåan är väl det vidrigaste alternativet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela