vi´ade mig.

Jag hade ett par inne i helgen, och dom höll på att driva mig till vansinne! Det var som att dom tävlade i någon olympiad för den som kunde nämna ordet "vi" framför en annan människa mest gånger. Vi vill ha den här boken, vi vill inte ha något stämpelkort, vi betalar med kort, vi tar gärna en påse, vi vill ha kvittot - fast dom sa varannan mening till mig, kan det vara någon form av störning?!

Sen på vägen hem hade jag tre andra par in my face som satt och gullade. Men som tur var var alla paren löjligt fula så det minskade avundsjukan en aning... Eller inte direkt fula, men ett par hade liksom matchande mössor, sådär snyggt upprullade, hon i rött och han i blått - dom såg ju ut som lingon och blåbär!
- kan någon mer än jag som inte är upptagen hålla med om att vissa dagar är det som att hela stan invaderats av Noaks ark?!


ps. vad det gäller den upprullade mössan ska en passa sig. Gränsen mellan urful och läcker är hårfin, och hitills känner jag bara en som är riktigt söt i den typen av mössa.

0 kommentarer