sexualupplysare och bokälskare

analkräm

Publicerad 2011-01-19 18:38:29 i Sex osv.,

Jag vet inte vad det var jag skulle säga, men Ernst hörde iaf "Analkräm" och höll på att trilla pinn, dessutom på riktigt när jag sa att detta existerade i verkligheten. 

Jag vet faktiskt inte om detta finns i Sverige ännu? Men när jag först fick höra talas om detta för några år sen så sades det att krämen användes främst inom bögporrvärlden.
- syftet med krämen är att bedöva och för en stund ta bort känseln i och runt analen, för att på så sätt kunna ha hårdare sex utan att det gör ont. Ungefär som att smeta in analen med emblasalva eller voltarenkräm?!

Och nej, jag skulle absolut inte under några omständigheter rekommendera denna kräm till någon. Möjligen för att smeta på en vrickad fot, men aldrig för att kunna knulla hårdare?! Så jävla dumt.

Ska vi ta och ha lite tema anal? Det är ett orört ämne, lite tabu, folk sätter sig själva i halsen om analsex nämns i fel sällskap och därför är det extra intressant. Det kör vi på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela