andra gången gilt.

Jag läste igår att det oftast går bättre i andra äktenskapet/relationen än i den första. Så om en misslyckats i första riktiga relationen eller giftermålet så är det med andra ord inte kört, utan det blir även bättre! Men det bygger på att en inte tar med "gammalt bagage" som alkolism, ekonomiska skulder och annat dumt.

Är det bara jag som gillar denna info? Känns faktiskt ganska hoppfullt inför framtiden. På ett sätt kan jag förstå detta då en hinner lära sig en jäkla massa om sig själv under en relation som kan komma till bra användning i nästa.
- för låt oss säga att detta stämmer, då borde det innebära att min nästa riktiga relation kommer bli fantastisk! Då räknar jag allt med L som en riktig relation ---> omgång nummer två kommer bli så mycket bättre! Wohoo!


Nu när jag tänker på det så kommer jag på en hel radda med par där båda två haft varsina relationer innan, och som nu matchar fantastiskt ihop! Tänker på min mamma och pappa, dom hade både varit gifta en varsin gång innan, mellanlandade 15 år(?) fick mig och syrran och sen blev visserligen skilsmässa, och sen skaffade de sig varsin ny relation för tredje gången också... Men andra gången blev ju jag och syrran till!

0 kommentarer