sexualupplysare och bokälskare

äter du piller?

Publicerad 2011-01-31 12:13:32 i Sex osv.,

Alla tjejer som fått den frågan precis innan ni ska ligga kan ju räcka upp handen? Och jag skulle vilja dra alla män över en kam och säga att ni är dumma i huvudet som ställer den frågan.

Detta lilla mirakelpiller skydder visserligen mot graviditet (och mannen i fråga slipper undan betalningsplikten om ett barn skulle råka bli till)
- Men det skyddar ju just bara mot graviditet - och inga könssjukdomar! Så det är ett skydd som funkar till hälften vid denna typ av sexuell kontakt, men inte hela vägen. Det ultimata sättet att skydda sig är kombinationen kondom och något mer som p-stav/p-piller ---> skyddar både mot könisar och ovälkomna bebisar.


jag vet inte, men den frågan känns bara så extremt egoistisk, ställd av någon som inte skulle orka "ta itu med en bebis-situation". Och ja, jag har fått frågan ett antal gr, och jag kan säga så mycket som att det ofta slutar i en liten föreläsning...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela