sexualupplysare och bokälskare

efterlysning.

Publicerad 2011-01-16 17:38:22 i Sex osv.,

Åh, jag träffade någon igår som var så jävla fin att jag dog lite. Men då ödet hatar mig så självklart tappade vi bort varandra 03.05 när jag skulle hängt med på efterfest. Och den enda infon jag har är hans namn, och det är så löjligt att ens försöka söka på det han ungefär heter Anders Gustavsson...

Så vi kan ju säga att det ser mööööörkt ut. Varför har inte polisen en liten liten avdelning för detta? och om jag säger såhär finns han garanterat med hos polisen. Men jag håller modet uppe, någon som är bra på personsökning? Lämna en kommentar!


ps. nej han är ingen brottsling, utan snarare tvärtom. Och när han sa det så vek sig mina knän.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-01-16 21:54:57

det finns ju en sida som heter birthday.se, om du vet på ett ungefär vilket år han är född så kan du kolla upp hans namn och året sen kommer hans adress och massa upp, och då kan du söka på det på eniro eller nåt så kanske hans nummer dyker upp? ;) haha

Postat av: Hoppa i skit

Publicerad 2011-01-17 01:30:42

vad sägs om DN kontakt kanske ??

Postat av: caro - passion for passion

Publicerad 2011-01-17 04:50:14

Anonym: ganska läskigt hur mycket en kan få reda på om andra människor... Och jag har faktiskt ingen aning om när han kan vara född. Får väl trycka in det i min raggningsritual att ta reda på personnr också!Hoppa: Jadu varför inte? Frågan är väl bara om vilken målgrupp det riktar sig till? Känner rent spontant att han inte lusläser just den sektionen. Men tack iaf! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela