erotisk vändning.

Ni kanske minns att jag tidigare skrivit om de kunder som smyger in en liten tunn erotisk bok mellan minst två andra tjocka deckare... Men senaste veckan har jag sett en vändning: istället för att smyga in den erotiska litterturen så är de böcker som klassas som "självhjälpsböcker" á la: sluta röka, gå ned i vikt, hitta ditt inre jag, bli lycklig och drömliv...

Kan det vara det nya året som spökar och resulterar i alla självhjälpsböcker?! Vilket fall som helst är jag glad att kunderna slutar smyga med den erotiska litteraturen. Vi har tre böcker i vår butik, och alla är lika fantastiska!

 

ps. Ibland finns det inget mer upphetsande en en riktigt bra erotisk novell. Det kan lätt slå vilken naken manskropp som helst!
1 kommentar
Minna Skrivare

Här kommer ett tips på nyutgiven kvinnlig erotik, "Mannen i fönstret och andra noveller" (Diktonius Text). En kvinna berättar om sina sexuella erfarenheter genom livet, från förlorad oskuld till sex på äldre dar. Hon berättar naket och hudlöst om såväl övergrepp som romantiska möten, går utanför den traditionella bilden av kvinnlig erotik. Flera av novellerna är kontroversiella och har skapat debatt. En del älskar dem, andra provoceras. Men oavsett hur man väljer att ta till sig novellerna är en sak säker, de lämnar ingen oberörd.