hur mycket är inte inlärning?

Just nu läser jag om könsbestämning i min bok. och det finns dels det som bestäms via kromosomer, men även de "synliga". Vilket innebär om barnet har en snopp eller snippa och alla tillbehörande organ. Främst fokus ligger på de som på något vis förlorat snoppen, en operation som kan gått fel vid födseln eller att vissa delar saknas och då det blir enklast att "göra om" snoppen till en snippa!
- men då ska de tas i beaktning att barnet måste uppfostras på ett helt annat sätt än om den hade haft snopp. Helst ska detta ske innan barnet lärt sig prata för att minska förvirringen. Och med lite tur kommer barnet växa upp till en vanlig kvinna som visserligen inte kommer kunna få barn på naturligt sätt, men säkert bli en bra adoptivmamma.


Och det mest skrämmande är att detta är det som finns skrivet inom sexologi! Det här är liksom det allra senaste!! Vissa delar i boken är så skrattretande att jag blandar förförfäring och skratt.


Varför finns det inte en lightkurs på typ 60 poäng som gör mig till läkare och ger mig befogenheten att skriva en ny bok?
0 kommentarer