sexualupplysare och bokälskare

hur mycket är inte inlärning?

Publicerad 2011-01-21 08:53:47 i Sex osv.,

Just nu läser jag om könsbestämning i min bok. och det finns dels det som bestäms via kromosomer, men även de "synliga". Vilket innebär om barnet har en snopp eller snippa och alla tillbehörande organ. Främst fokus ligger på de som på något vis förlorat snoppen, en operation som kan gått fel vid födseln eller att vissa delar saknas och då det blir enklast att "göra om" snoppen till en snippa!
- men då ska de tas i beaktning att barnet måste uppfostras på ett helt annat sätt än om den hade haft snopp. Helst ska detta ske innan barnet lärt sig prata för att minska förvirringen. Och med lite tur kommer barnet växa upp till en vanlig kvinna som visserligen inte kommer kunna få barn på naturligt sätt, men säkert bli en bra adoptivmamma.


Och det mest skrämmande är att detta är det som finns skrivet inom sexologi! Det här är liksom det allra senaste!! Vissa delar i boken är så skrattretande att jag blandar förförfäring och skratt.


Varför finns det inte en lightkurs på typ 60 poäng som gör mig till läkare och ger mig befogenheten att skriva en ny bok?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela