let´s talk about sex.

Ibland stannar jag upp och funderar över exakt hur mycket jag tänker på sex. Nu syftar jag inte enbart på knulla, utan verkligen ALLT som har med SEX att göra. Känslor, kärlek, anatomi, fittor och kukar, kondomer, erotisk litteratur, queer, rädsla, dildos, BDSM,hjärta och smärta, fetischer, teorier och fakta - det går nog inte lång tid på dag som jag inte har något av dessa ämnen snurrandes i huvudet.

Det finns så jävla mycket jag vill göra inom dessa områden, jag kommer på nya planer och mål varje dag, nya saker som jag vill syssla med och saker som ska göras. Just nu är det stora problemet vart jag ska börja. En sak är iaf säker - jag är så jävla övertygad om att jag kommer jobba inom detta gigantiska och otroligt spännande ämne livet ut.

Lite av det jag vill hinna med: hivprevention, säkrare sex-information på både nationell och internationell nivå, informationsspridning om kroppen, orgasm, vilja till sex, kondomsnack, lära känna kroppen och sig själv i allt från landsbygden i Kina till high school i Virginia. Skriva böcker, prata på skolor, prata med ungdomar och förändra.

0 kommentarer