saker jag stör mig på.

  1. människor som ställer sig på fel sida i rulltrappan
  2. hundar som inte är kopplade (självklart är det matte och husse jag hatar, inte hundarna. Iaf inte så mycket.)
  3. människor som vill försöka prata poltitik eller föra fram sina åsikter, och som sen inte har några. Utan är sådär märkligt platta och bara kan få fram "Öh asså du är ju typ röd!"... Eeh ja?
  4. Filosofi. Det kryper i hela hjärnan på mig när människor börjar prata om detta ämne. För det är så otroligt jävla urtråkigt, och så otroligt jävla dumt att jag känner mig mindre intelligent när det diskuteras. "Om ett träd faller i skogen men ingen ser det, faller det då?" "Om en katt går bakom soffan, försvinner den då, eller är den kvar trots det faktum att vi inte kan se den?".
  5. att trettondagsafton är en röd dag? Det går liksom inte riktigt in hos mig varför vi har den som röd dag? Och då det är en röd dag, är det som alla andra röda dagar att svennebananerna ska supa sig klappkanoners?

Ja det var väl allt. Kan även tillägga att när jag sist kollade mig själv i spegeln såg jag ut som en fjortonårig pojke. Med glasögon, hår som hänger, collagetröja och svart thg-mössa. Jag är alltså både ful och sjuk.

1 kommentar
ernie

nu är jag oxå sjuk :(