sexualupplysare och bokälskare

sex education!

Publicerad 2011-01-18 21:03:11 i Sex osv.,

Jag har hört från många att det här programmet är grymt och att jag skulle älska det, min inte sett det förrän ikväll - och jag älskar det! Programledaren är rak på sak men samtidigt pedagogisk. Hon kämpar mot massa föreställningar och myter som finns om sex, känslor, killar och tjejer och lägger sexualundervisningen på en fantastisk nivå: dvs fulltäckande men inte fördummande.

Åh, kan de inte bara göra en svensk version av detta? Gissa vem som skulle älska att vara programledaren? Jag och Leigh skulle göra ett fantastiskt jobb, är övertygad om att vi skulle komplitera varandra bra!


ps. så trean eller femman - först till kvarn, maila mig på fragacar0@hotmail.com jag har redan idéer så att det skulle räcka till en säsong, minst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela