testosteron till lunch.

Har hängt med lilla pappa under några timmar, pratat allt från sjukhus till alkohol till handboll. Och under kaffet går en man förbi "Åh, Caro! Här kommer en riktig kändis, han kommer visst in nu.", och så slår sig Jesper Blomqvist ner och dom börjar snacka allt från trappuppgångar till sjukdomar. Googlade och han är ju minsann en riktig hunk!

På restaurangen vi åt var det jag och en annan kvinna, resten var karlar. Det märktes främst på matportionerna som jag lätt hade kunnat dela i tre... Och hade jag varit det minst händig hade jag gärna blivit hantverkare, det verkar mysigt och kul.


ps. Annars så har jag insett att mina benhinnor är gjorda av smörpapper! Jag blev sjuk på nyår och har inte kunnat röra mig annat än framochtillbaka till jobbet, tills i söndags när jag pwade 45min ---> och nu har jag ont. Pappa försökte vara snäll "Men Caro, så har jag också haft det när jag sprang lite förrut." Men älskade pappa, du sprang maratonlopp! Du kunde kubba en timme utan att tröttna, jag har liksom gått i 45min..."
0 kommentarer