sexualupplysare och bokälskare

hatar projektorer som inte pallar trycket,

Publicerad 2011-07-13 10:58:12 i min vardag,

Harry Potter, som vi har taggat! I kanske ett decennium? Eller iaf sen 2004 när första filmen kom ut, och sen 1997 när första boken släpptes. Igår tillbringade vi hela dagen med att pressa de sista filmerna och gama så mycket kalorier vi kom över. Fantastisk dag.
- vi tom möttes upp en timme innan insläppet, för att typ peppa?

En halvtimme in i filmen dör det. Strömavbrott och allt dör. Jag trodde jag skulle avlida i stolen. Panik och skrik. Sen startas filmen om, och samma sak händer efter fem min. Och sen samma sak ytterligare tre gånger. Till sist var jag så utmattad att jag inte ens kunde gråta till slutscenerna.

Filmen var visserligen väldigt bra, men stämningen dog totalt efter att dom phuckade upp det gång på gång. Så när vi fått vår ersättning ska vi se den igen, och förhoppningsvis se hela på en och samma gång? Och att det inte tar 3,5h...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela