sexualupplysare och bokälskare

lördag i tre steg,

Publicerad 2011-07-10 12:17:03 i njuta,

Jag och Isabella möttes vid Svampen, och visst finns det inget roligare ställe ni hela världen och bara titta på folk än just där? Allt och alla har lyft sig själv till en låtsasnivå med dyra kläder och tre lager smink medan solen steker sönder huden. Fantastisk kombination. Mer Stureplanhäng framöver!


- sen hade vi picknick på en fantastisk filt som Isabella snott från ett kinesiskt flygplan. Mycket praktiskt och jag fick höra alla historier från hennes 3 veckor långa resa. Så nu ska jag också ut och resa någonstans, bestämde jag precis just nu.

- och vi åt svenska jordgubbar och drack rosé tills solen gick ner. Samt pratade väldigt mycket om kärlek och allt som hör till detta gigantiska ämne!

- sen avslutade vi på Balkongen som tillhör Kåken. Och vi var bokstavligen två av fem tjejer på stället, så hela klubben bokstavligen vände sig och granskade oss från topp till tå när vi klev in. Sen upptäckte vi att alla på plats var klonade så vi åkte hem istället.

En enkel kväll men som innehöll väldigt mycket. Sånt är väldigt fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela