ploj om sex,

Även om jag själv inte tycker att detta är det allra hetaste som finns på marknaden när det gäller till saker och ting som kan vara kul att använda i sängen, så gillar jag det ändå på något sätt. Eller det känns som att hellre att det finns "tokroliga och smygsnuskiga" saker bland porslin och tingeltangel i inredningsbutiker, än att det ska exkluderas till enbart sexleksaksaffärer. Förstår ni hur jag menar?

För om det går att öppna upp folks ögon, knäcka lite fördomar och samtidigt sudda ut all överdriven och skrämmande tabu som fortfarande existerar kring sex och hela denna fantastiska värld år 2011 - så är jag helt för att kränga chokladmålarfärg bredvid salladsskålar på rea.


Det vi ser på bilderna är alltså chokladfärg. Just i denna förpackning för en alltså med en kräm med chokladkräm (som iofs inte är sådär jättegod...) och pensel!
Och sen är det bara att köra igång! Slit av varandra kläderna och börja pensla. Skriv fina ord, snuskiga meningar eller gör mönster på varandras kroppar som ni sen sakta slickar bort...