sexualupplysare och bokälskare

spela spelets härliga regler...

Publicerad 2011-07-29 10:12:23 i Sex osv.,

Det här med spelet, räck upp en hand den som hatar det? Jag spelar det inte och de gånger jag råkat spela det så blir det ju bara pinsamt för alla inblandade. Varför vill folk hålla på med detta? Vad är det för fel med att bara säga vad en vill och sen gå vidare, kanske en stund tillsammans, kanske för resten av livet eller kanske inte alls...

Jag spelar det inte mest för att det är så dumt utformat och det är så mycket regler och koder att hålla sig till. Som att det skulle gå att hålla koll på allt om en ens försökte? Och det är bara så dumt.

Vill jag ligga - då säger jag det
Vill jag hänga - då säger jag det
Tycker jag att du är dum i huvudet - då säger jag det
Tycker jag att du är rolig att snacka med men det stannar där - då säger jag det


Jag kanske helt enkelt inte är så jävla spännande? Eller bara lat och otålig? Eller bara jävligt klok.ps. men någon som är på, ska vi testa det i en månad framöver? Med start på måndag? Jag ska ju på bröllop i helgen och vem hinner med att spela spelet under 48h? Start måndag! Någon som är på! Jag tänker teman; korkad, iskall, dum i huvudet, ignorant. Kan ju bara leda till ligg, eller hur?!

Kommentarer

Postat av: ellen

Publicerad 2011-07-30 00:36:10

Ok, lätt på! Har dock inte läst boken så du kan väl gå igenom spelreglerna innan? Start måndag

Postat av: caro

Publicerad 2011-07-31 22:11:06

Ellen, bra! Då kör vi! Jag ringer dig imorrn på lunchen och så lägger vi upp en strategi och snackar lite taktik! Jag är sjukt taggad på att spela spelet. Helt crazy-taggad.love you <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela