sexualupplysare och bokälskare

svett,

Publicerad 2011-07-10 23:20:39 i min vardag,

Någon som vet exakt hur mycket svett en människa kan ge ifrån sig under ett dygn? Eller någon som har en kvalificerad gissning? För jag tänker inte googla det. Där går min gräns. Men hur mycket kan det vara? Några ml iaf?
- för det spelar ingen roll om jag glider in på Centan som en nyutslagen nyponros, exakt 7sek efter entren luktar jag som en gammal pundare som inte sett en dusch på veckor. Helt ofrånkomligt.


Visst kan det vara kul att svettas ibland. Typ efter ett hårt träningspass och en går från salen till duschen och alla ser hur mycket en kämpat, det känns bra. Eller typ efter sex som varat några timmar. Men då är det ju med andra. Nu i butiken är det ju bara jag, som påverkas av alla kunder som andas för mycket och för hårt.

Har ni förresten också varit med om det under sex, att personen som är över dig liksom droppar ner svett från sin panna ner i ditt ansikte? Så vidrigt! Haha jag dejtade en ett tag som lyckades med det för många gånger på rad, till sist såg jag till att vi aldrig mer gjorde någon liknande ställning, och sen slutade vi ses...

Kommentarer

Postat av: Aleks

Publicerad 2011-07-12 10:29:33

vet iaf att man svettas ca 1 dl per fot om dagen så där går 2 dl ;-P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela