eco chamber,

Har ni någonsin varit med om att ha sådär överdrivet kul, skrattat tills luften tagit slut, mått bra av att vara i någons närhet, inte kunna sluta le, somna med ett leende och vakna mitt i natten enbart för att du är så glad och lycklig och sen vakna med solen i ögonen och ett ännu större leende, hört det där skrattet hos någon du tycker om som bara kommer fram efter att ni skrattat överdrivet länge och när skrattet blandas med för lite luft och det gör ont i magen men att det inte skulle göra något en råkade tuppa av för att det är världens bästa känsla.
- eller bara få den där varma känslan från hjärtat till magen när en får försvinna i någons famn och bli struken över håret och som säger att det är lugnt och att det kommer bli bättre om en liten stund även om det känns jobbigt just i den stunden. Och sen få stå kvar i den där famnen exakt så länge en behöver.


Jag kan ju utan överdrift säga att det känns ganska tomt att inte vara kvar i Hässleholm med världens finaste gäng. Då sov vi 6 pers i ett rum, nu sover jag ensam i en trerummare. Känns ganska så ojämt.
0 kommentarer