sexualupplysare och bokälskare

en midsommaräggstock?!

Publicerad 2011-06-24 09:19:45 i Sex osv.,

Fast sen slog det mig nyss, att varför just en fallossymbol? Ja jag vet ju att vi lever i ett förtryckt samhälle där kukbärare (som oftast representeras av det som kallas män) är de styrande och ställande med makten och allt det där.
- det känns ju lite mer överhängande att det behövs en livmoder, lite äggstockar och en fitta för att ett barn ska bli till?! Det som själva högtiden firar... Så varför just en fallossymbol? Och inte en midsommarfitta?

Kan det vara för att en liksom firar Moder Jord, och sen ställer fallosen på marken för att visa själva penetreringen?! Någon som helt ärligt vet, eller har något bra förslag? Lämna en kommentar!


ps. hörrni, kan vi inte göra lite olika könsdelar för att fira när vi kommer till Uppsala? Jag kan tänka mig att göra en liten midsommaräggstock!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela