sexualupplysare och bokälskare

finaste paret ever,

Publicerad 2011-06-21 11:32:52 i Sex osv.,

Är det något jag tycker om så är det när någon av mina finingar träffar någon som den tycker om, och är det något jag gillar ännu mer så är det när jag kan hänga med det paret. Det blir liksom dubbel så bra då!
- ett av dessa fina par är Ernst och Peter, dom är så jävla fina tillsammans, samtidigt som jag kan hänga med dom. Och det, det är inte vanligt det.

Här hänger vi på Centralen. Tom Tits hade ställt upp lite olika stationer som alla fick testa och leka med, så dom lekte så pass länge att de missade sitt tåg! Så vi tillbringade några timmar tillsammans och drack kaffe, skrattade så att bordsgrannarna blev störda, rökte alldeles för mycket och åt väldigt mycket kakor.


- hur gulligt är inte detta? Vi försvinner ju i möblerna!

<3

- hahaha! <3 Ungefär såhär brukar vi se ut när vi hänger!


ps. nästa gång jag blir ett par med någon ska vi också vara ett sånt där par som andra gillar att hänga med. Ett fint och roligt par!

Kommentarer

Postat av: Ernst

Publicerad 2011-06-21 16:18:21

Hörrudududu! Nu fick jag ju tårar i ögonen ;)Tack älskling du är för jäkla bäst!!!!!

Postat av: caro

Publicerad 2011-06-23 19:24:29

men åh, ni är så jävla fina!! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela