sexualupplysare och bokälskare

gulddag.

Publicerad 2011-06-27 23:11:23 i Sex osv.,

Om vi bortser från att jag hängde hela morgonen på en vårdcentral och att Arvikafestivalen är inställd så har detta en helt jävla fantastisk dag! Ni vet när en bara går omkring och ler, flinet sitter klistrat på ansiktet och allt bara känns sådär riktigt jävla bra?! Världens bästa känsla!

Min och Leighs träff flyttades fram till imorrn, så jag slog ihjäl en timme på mammas balkong pressandes sol och därefter hade jag långlunch med fina Karro. Vi snackade bort tre timmar och hann med både lax på en uteservering och kaffe på Vetekattens bakgård.


När den där fina känslan ligger i magen, värme sprids i hela kroppen och en inte kan sluta le. När hjärtat bankar på för fullt, planerna flyter på och den ena fantastiska saken byggs på av den andra fantastiska saken. När det bara känns sådär extra fint. Livet, hur bra kan det vara? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela