sexualupplysare och bokälskare

ledig,

Publicerad 2011-06-26 15:18:52 i min vardag,

Jag njuter av ledigheten för fullt och har haft mobilerna på ljudlöst och inte rört datorn förräns nu. Igår däckade jag i tacokoma framför Pongo och de 101 dalmatinerna, och idag inledde jag dagen med lång sovmorgon till 12 (är det någon mer än jag som känner mig lite ungdomlig och stressad av detta?!) och sen halvgrät jag till Dancing Queen-scenen i Mamma Mia. Visst är den vacker?!

Resten av dagen ska jag plöja två böcker, planera inför Peace and Love, baka några hundra småkakor och dricka te. Ibland är livet inte mer spännande än så, och har nog aldrig varit skönare heller.


http://www.youtube.com/watch?v=K-8DO6k3HJ8 - helt ärligt, vem blir inte rörd av detta? Speciellt när de dansar sig ner till havet, sjunger och dansar tillsammans. Så fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela