sexualupplysare och bokälskare

små fallskärmar,

Publicerad 2011-06-08 20:47:05 i Sex osv.,

Vet ni vad världens bästa känsla är? Nej, jag tänkte faktiskt inte på orgasm denna gång, den känslan får en säker andraplats.


Nej, det jag tänker på är den där känslan som sprider sig från hjärtat, till magen och resten av kroppen - den där tryggheten som fina vänner som ger. Den där känslan som betyder att jag aldrig någonsin är ensam, som ger mig trygghet, kärlek, skratt, styrka, hopp, guldstunder och den där känslan av att vad som än händer, hur mycket än phuckar up det, så finns det alltid finingar som hjälper mig upp, kickar tillbaka när jag inte orkar, ger mig kärlek när jag behöver det som mest, får mig att skratta när hjärtat brister, håller kvar kramen en extra stund och alltid finns där.Åh, ibland kan jag börja gråta, verkligen kaskadgråta av lycka när jag tänker på hur fina ni är! <3 Ni vet vilka ni är, jag älskar er <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela